sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Guateque





















Kotibileet uuden vinyylisoittimen kunniaksi.
Teemana menneet vuosikymmenet.

10 kommenttia:

  1. anonyymi c'est moi :)

    VastaaPoista
  2. Hieno meininki!

    Mari

    VastaaPoista
  3. Onko Sennin tukassa kreppejä :O

    VastaaPoista
  4. Ai? Musta näyttää tossa tokassa kuvassa ihan siltä, että tyvessä ois.

    VastaaPoista
  5. no siis, en oikeen tiedä mitä se on. sain äidiltä jonkun minikokoisen "kohottimen", jolla "siitä juuresta vähän puristelet", jotta saisin laiskaa lettiä nätimmäksi. eka kertaa koklasin sit perjantaina ja kauhukseni huomasin, et siitähän tulee just kreppiä. en ollut 80-luvun teema-asussa (kuten toivottavasti näkyy), joten yritin sit häivyttää tuloksen, mut näköjään ammatti-ihmisen silmään se silti pistää.
    eli siis, on se ehkä just kreppiä.

    VastaaPoista
  6. neiti lolleri, hiusalan ammattilainen!

    VastaaPoista
  7. :D Siis se tyvikohottajahan on mun mielest käytännös kreppirauta. Ajatus tuon INNOVAATION taustalla on se, että sitä siis käytetään vaan siihen tyveen, jolloin se tyvi on ikään ku afrotukka (lue: krepattu) ja sit se kohoo. Mut siis kantsii testata sitä takaraivoon tms. ja niin et nostaa aika paljon päällä olevia hiuksia ylös, ja sitten niitten KOHOTETTUJEN hiusten päälle (jotka harjaat jolloin ne saa ilmavuutta lisää) vedät ne ylös nostetut. Eli niitten krepattujen hiusten ei kuulu näkyy. Parhaiten toimii ainakin mulla jos on muutenki kiinni oleva kampaus. Ja toisaalta mun hiukset nyt on niin ohuet ja vammaset ettei niitä kauheesti auki voi pitääkään. Mut älä sitä rautaa roskiin heitä, kyllä se on ihan OK!

    VastaaPoista
  8. joo arvelinkin, että tein jotakin väärin. aattelin et se ois toiminut sellasena tupeerauksena. pitää koklata uusiksi sun ohjeella, kiitti. ja joskus jos jaksaa, niin sillähän voi KREPATA KOKO PÄÄN JEE!

    VastaaPoista